Wachlarz rybny- łosoś z grilla, sandacz w sosie borowikowym,
fileciki z okonia panierowane, jarzynka* | 58,00 |
Filet z dorsza z kurkami w śmietanie, jarzynka* | 54,00 |
Filet z dorsza z maślakami w śmietanie, jarzynka* | 52,00 |
Dorsz po kaszubsku zapiekany z grzybami, boczkiem, ziemniakami i serem | 52,00 |
Łosoś filet na zielonym spaghetti ze szpinakiem, jarzynka | 56,00 |
Filet z łososia gotowany w jarzynach, jarzynka, sos chrzanowy* | 54,00 |
Kociołek rybacki- limanda aspero (sola), łosoś, dorsz zapiekane
w jarzynach pod serem | 51,00 |
Fileciki z okonia jeziornego panierowane, jarzynka, sos tatarski* | 46,00 |
Filet z pstrąga z pieczarkami, jarzynka* | 39,50 |
Filet z sandacza w sosie borowikowym, jarzynka * | 56,00 |
Filet z sandacza w cieście francuskim, jarzynka, sos koperkowy | 53,00 |
Filet z sandacza z pieczarkami, jarzynka* | 52,00 |
Filet z limandy aspero (sola) w sosie koperkowym, jarzynka* | 46,00 |
Limanda aspero (sola) na cieście francuskim zapiekana z borowikami i serem, sos koperkowy | 49,00 |
Chrupiące filety z halibuta na sosie serowym, jarzynka* | 46,00 |
Koszyczek „Bosmana”- 10 szt. panierowanych różności z frytkami
(ryby i owoce morza) | 48,00 |
Panierowane fileciki z flądry z frytkami, jarzynka i sos tatarski | 39,00 |
*Dania podajemy: z ziemniakami, frytkami, ryżem lub jarzynką gratis! | |
Mała porcja dania obiadowego kosztuje: pół ceny porcji całej + 6,oo | |
Pozostałe dodatki płatne wg cennika. | |